Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016



Απόφαση του ΔΣ του ΦΣ της Νοσηλευτικής.
Για την απαγόρευση των διαδηλώσεων ενόψει της επίσκεψης Ομπάμα, από την κυβέρνηση
     
                 Καλούμε τους φοιτητές και σπουδαστές όλων των σχολών να δώσουν απάντηση, συμμετέχοντας όλο και πιο μαζικά και μαχητικά στις αυριανές συγκεντρώσεις, στην προκλητική κίνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις ενόψει της επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα στην Ελλάδα.

                 Την ίδια στιγμή που ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι μαίνονται από την Ουκρανία μέχρι το ΙΡΑΚ, τη Λιβύη και τη Συρία, η στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ αυξάνεται στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η ελληνική κυβέρνηση μπλέκει όλο και πιο βαθιά στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς το λαό μας, παραχωρώντας τη βάση της Σούδας, χαρίζοντας στο ΝΑΤΟ πλούτη για τη συντήρηση του πολεμικού εξοπλισμού κανένας φοιτητής και σπουδαστής δεν μπορεί να μείνει σπίτι του!

                 Απορρίπτουμε την κοροϊδία που μας μοιράζει η κυβέρνηση! Που εμφανίζει την επίσκεψη Ομπάμα ως διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στη συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους την ίδια στιγμή που η όποια ελάφρυνση προϋποθέτει νέα μέτρα στις πλάτες των οικογενειών μας!
Σπάμε την τρομοκρατία στην πράξη!
Ο Σύλλογος μας μετά από Γενική Συνέλευση έχει πάρει απόφαση για συμμετοχή στην πορεία κατά της επίσκεψης Ομπάμα.
Σπάμε στην πράξη την απαγόρευση, συμμετέχοντας μαζικά, οργανωμένα, δυναμικά στην πορεία στις 15/11.